Vi dyrker i sesong og mangfoldet er stort. Vær og temperatur er med på å bestemme når du kan høste de ulike produktene.
- Salater: Hodesalat, isbergsalat, bataviasalat, ruccola, mangold
- Asiatiske grønnsaker: Pac Choi, Green Wave, Osaka Purple og Mizuna
- Løk: Vårløk, rødløk, kepaløk og purre.
- Kål: Hodekål (tidlig og sent), blomkål, brokkoli, spisskål, grønnkål, beter og reddiker.
- Rotgrønnsaker: Poteter, jordskokk, sellerirot, gulrøtter, rødbeter, pastinakk
- Erter: Sukkererter, sugarsnaps, brytbønner, bondebønner og brekkbønner
- Squash og squashblomster: vanlig grønn og libanesisk
- Mais
- Hokkaido (gresskar)
- Urter: Kruspersille, oregano, basilikum, dill, timian, salvie, sitronmelisse og mynte
- I drivhus: Ulike tomatsorter, agurk og chili