Hva dyrker vi?

Vi dyrker i sesong og mangfoldet er stort.  Vær og temperatur er med på å bestemme når vi kan høste de ulike produktene.

  • Salater: Hodesalat, isbergsalat, bataviasalat, ruccola, mangold
  • Asiatiske grønnsaker: Pac Choi, Green Wave, Osaka Purple og Mizuna
  • Løk: Vårløk, rødløk, kepaløk og purre.
  • Kål: Hodekål (tidlig og sent), blomkål, brokkoli, spisskål, grønnkål, beter og reddiker.
  • Rotgrønnsaker: Poteter, jordskokk, sellerirot, gulrøtter, rødbeter, pastinakk
  • Erter: Sukkererter, sugarsnaps, brytbønner, bondebønner og brekkbønner
  • Squash og squashblomster: vanlig grønn og libanesisk
  • Mais
  • Hokkaido (gresskar)
  • Urter: Kruspersille, oregano, basilikum, dill, timian, salvie, sitronmelisse og mynte
  • I drivhus: Ulike tomatsorter, agurk og chili 

Bli andelseier? Trykk her!

2013-09-11 10.10.31