Uke 39

På vei til drivhuset:

  • Ingen sugersnaps/sukkererter (vi lar de vokse så de blir frø til neste år! )
  • 1 bunt bladpersille hvis du finner (Feltet her er ”ferdig”. Ta det du vil ha)
  • 5 stk Grønnkålblader (står høyre side av drivhuset)
  • 1 stk isberg salat (høyre side av drivhuset)
  • 6 stk Pak Shoy blader med stilk, ta de ytterste bladene (høyre side av drivhuset)
  • 1 bunt Mizuna salat, ta ytterste blader (høyre side av drivhuset)

I drivhusene:

  • 2 stk kepaløk, ligger ferdig høstet på bord i drivhuset
  • 2 stk rødløk, ligger ferdig høstet på bord i drivhuset
  • 2 stk vanlig tomat og 6 stk cherry tomat (hus nr 2)
  • Ta gjerne noen ”stygge” overmodne/sprukne tomater – gode i ratatouille
  • 10 stk gulebønner (hus nr 2). Plukk forsiktig og knipes av med neglen
  • Basilikum, salvie, sitron melisse, timian, dill og kruspersille. Bare ta det du har behov for!

Rett utenfor drivhusene og retning eplehagen og bak huset:

  • 1 stk stangselleri
  • 3 stilker med rabarbra

Utenfor hekken mot veien

  • 5 stk gulrøtter
  • 1 stk squash eller 1 stk libanesisk squash (Begynner å bli lite, let! )

Gå over gårdplassen og opp ved låven:

  • 1 stk brokkoli (hvis du ikke finner stor, ta 3 små)
  • 1 stk blomkål (hvis du finner, sesongen er på hell)
  • 5 stk mais (Nå er de fleste modne)

Legg igjen en kommentar