Takk for sesongen 2015

Hei alle andelseiere!

Tusen takk for i år, vi er nå i full gang med å planlegge neste sesong. Vi fikk mange gode svar og tilbakemeldinger på spørreskjemaet vi sendte i høst. Kort oppsummert hva vi fortsetter med og forbedrer på bakgrunn av tilbakemeldinger: 

  • Vi fortsetter med å sende ukentlig mail med gårdsinformasjon og ”ukens grønt”
  • ”Ukens grønt” blir annonsert på Facebook. (Mange bruker denne når de høster)
  • ”Ukens grønt” blir publisert på andelsbordet som før.
  • Oppskrifter og informasjon deles kun på Facebook.
  • Medlemssidene på odeverp.no blir ikke oppdatert i 2016.
  • Gårdsarbeid vil bli annonsert både i ukemail, Facebook og på andelsbordet.
  • Tirsdag, torsdag og lørdag er fortsatt hentedag, men valgfritt. Ta den som passer best fra uke til uke.
  • Høste dobbelt annenhver uke? Vi prøver dette fra ca midten av juli, men det vil bli noen begrensinger på enkelte produkter. Det vil bli informert når det er aktuelt.
  • Andelsbordet blir flyttet til låven, med vaskeplass ute.
  • Grønnsaker blir dyrket på jordene rundt låven og oppover langs veien.
  • Bedre merking og lettere å krysse radene.
  • Drivhus, som kun settes opp for sesongen, vil bli plassert nær låven.
  • For å unngå svinn, spesielt på kålvekster og salat, vil noe ligge ferdig høstet på kjølerommet. Valgfritt om du henter på kjølerommet eller om du høster selv.
  • Rotgrønnsaker tas opp i større mengder, kan da hentes fra kjølerommet for de som ønsker.
  • Raskere innhøsting for de som høster for flere eller som tidvis er i tidsknipa? Kjølerommet er ment som et bidrag. Dialog med oss er viktig for at alle parter blir fornøyd.
  • Ferdig høstet pose mot tillegg i prisen? Vi vurderer, men kommer tilbake i løpet av sommeren etter å ha kartlagt behovet. Kanskje er mye løst hvis noe er ferdig høstet og plasseringen er mer samlet?
  • Låne bort andelen når man selv ikke kan høste?  Ja, fortsatt ok så lenge dere selv sørger for opplæring og beskjed til Rune blir gitt.
  • Nye grønnsaker?  JA – det blir nyheter. Dessuten mer rotgrønnsaker og urter.Kom gjerne med ønsker!
  • Bær? En liten smak kan det bli, men aldri mengder. Det er grønnsaker vi kan og ønsker å dyrke.
  • Egg, kjøtt? Vi vurderer, på sikt kan det bli noen dyr på gården. Eventuelt salg av tilleggsprodukter vil bli priset utenom andelen.
  • Korn/ mel?  Vi vurderer også dette, men ingen umiddelbare planer. Produkter vil bli priset utenom andelen.
  • Høsttakkefest neste år? JA, med nytt påbygg på låven åpner det for nye muligheter for enda flere sosiale og uformelle møter. JKom med innspill!

Prisen for en andel 2016 er 2700,- kr inkl. moms.  Sesongen med innhøsting starter i begynnelsen av mai. Det vil da være noe å høste fra drivhuset, men først og fremst trenger vi hjelp fra dere til å legge grunnlag for rik og stor avling.

Enten du ønsker andel for 2016 eller ikke, vil vi gjerne ha en tilbakemelding på mail, post@odeverp.no

Hvis du er sikker, svar gjerne med en gang.  Er du tvil send oss svar senest 1. februar. Du trenger ikke å registrere deg på nytt, bare et ja eller nei pr mail. Dere som har fått denne mailen har sikret andel for 2016.   Faktura for 2016 blir sendt februar/mars med forfall i april.

Vi har åpnet for flere nye andelseiere i 2016, de må gå inn på vår hjemmeside www.odeverp.no og der må de klikke på ”bli andelseier 2016”. Fortell gjerne venner og kollegaer at vi har åpnet for flere andelseiere.

Vi takker for i år og nevner igjen, dere har vært til stor inspirasjon! Vi gleder oss til å ta fatt på ny sesong  allerede! En ekstra takk til alle gode hjelperne i år, ikke mist ”IT-Stian”, Cathrine og styremedlemmene for samarbeidet vi har hatt i dette andelsåret!

Vi ønsker alle velkommen tilbake neste år og håper at også dere ser frem til en ny sesong med friske, ferske og økologiske grønnsaker. Ha en riktig fin adventstid og en riktig GOD JUL.   Hilsen fra Kari Mette og Rune

 

Legg igjen en kommentar