Pak Choy

pak choy

Pak Choy-blader

Woket Pak Choy med bønnespirer og vårløk

  • 4 blader pak choy
  • olje til steking
  • 1 fedd finkuttet hvitløk
  • 2 cm finkuttet ingefær
  • 1 finkuttet rød chili
  • noen dråper sesamolje
  • 1 ts sukker
  • 1 bunt kuttet vårløk
  • 250 g bønnespirer
  • salt og pepper
  1. Stek pak choy i varm panne eller wok til bladene faller sammen.
  2. Tilsett hvitløk, chili og ingefær og rør rundt et par ganger.
  3. Sesamoljen og sukkeret tilsettes og røres litt før du har i bønnespirer og vårløk.
  4. Smak til med salt og pepper.

 

Varm Pak Choy med sesamfrø

  • 1 Pak Choy
  • 2 cm finhakket ingefær
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ts sukker
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts saft av sitron
  • 1 ts ristede sesamfrø

1. Kok opp pak choy og del i to

2. Bland og stek alt utenom pak choy og sesamfrø i en panne.

3. Ha blandingen fra stekepanna over pak choyen og strø sesamfrø på toppen

 

 

One Reply to “Pak Choy”

  1. Pingback: Pak Choy | Ødeverp Andelsgård